Hej på er, det va länge sedan vi hördes nu 😘
Tycker att allt rullar på som vanligt, vi väntar på våren minus 5 i morse, brrrr!
Här kommer några rader om varje häst.
 
JUST INDEED, på torsdag är det dags för start efter ett uppehåll. Tror farbror är på g igen, inte för att han glänser i träning men han verkar på hugget. Linda Höijer rider honom för första gången, jag har ju som ni kanske vet ridit klart för i år, då det väntas tillökning i september ☺
 
CLINOH OLYMPIC, har tagit det lugnare ett par veckor då vi misstänker att hon haft någon form av vårsnuva. Banjobb på torsdag avgör efter det när det blir start igen.
 
ALFA STAR S, nu är ögat bra och vi har anmält till Romme 2maj. Loppet ser rätt tufft ut men Alfa tränar bra. Oskar j Andersson kör.
 
HANKYPANKY PAGAN, var vi mkt nöjd med i senaste starten då hon avslutade bra till en 2a plats. Anmälde även henne till Romme men hon kom ej med, tror vi siktar på bergsåker 11e istället. Inte direkt smidig som en katt i träning men ej sämre efter starten, på fredag blir det uppmjukande dressyr som verkar göra tjejen gott.
 
JEPPE YAMOZ, tränar bra och startar här på hagmyren på lördag. Ove Berglin kör. Blev en tråkig galopp i senaste starten men kändes annars fin.
Tror det är Jeppes tur på lördag.
 
REORDER, gör det bra varje gång, 4a på V75 i lördags. Gjorde en stark insats i stort sett fyra på linjen, funderar på att öppna upp hans helstängda lite så han ser konkurrenterna. Ingen start inplanerad än men han verkar ha tagit starten bra.
 
LINDAS GIRL, blev tyvärr tvungen att stryka henne senast då hon hade slem i halsen, blir en lugn vecka till. Har inte hört henne hosta nåt mer vilket är positivt.
 
THULA SCOTT, tränar på bra på fredag blir det banjobb tror vi blir 5 stycken. Bra med mkt sällskap för Thula då hon inte är en träningsnarkoman.
 
LA DAMA FUTURA, på lördag blir det kval. Ska bli kul att få se henne från sidan, Ove Berglin sköter tömmarna.
 
CHIPPEN, blev lite för tuff resa i senaste starten som var sulkylopp . På torsdag blir det tillbaka till favorit disciplinen. Montelopp på Gävle nu ska det bli ett smyglopp om jag får bestämma 😉 Jennifer Persson rider.
PRINCE KNIGHT, sköter sig jättebra, banjobb på fredag hoppas kunna få någon som vill filma. Vi siktar på premie i maj-juni. Tränar just nu 1.40 i jobben men på bra sätt.
 
FRAMANTE, lika duktig som Prinsen måste få säga att jag är riktigt stolt över mina stora små killar. Även han går jobb på fredag. Ligger lika som Prinsen i träning.
 
Hör å häpna men nu har gubben gjort kvällsfika, måste sluta nu 😉